Wandspiegel

Wandspiegel

Spiegel Reflection

(06) uit de collectie van het merk BePureHome komt deze spiegel "Reflection Antique Black" Gemaakt van metaal met een antieke finish en een totale breedte van 85 cm. Klein plankje van metaal voor het plaatsen van wat kleine spulletjes. De spiegel heeft een antieke uitstraling.

naar de website

Spiegel Miriam

(06) Spiegel "Miriam" heeft een strak uiterlijk met zijn Roestvrij stalen rand. U kunt er voor kiezen om de spiegel horizontaal of verticaal op te hangen. Afmeting 100 x 400 cm

naar de website

Spiegel Circles

(06) Dit is de spiegel "Circles L" gemaakt van metaal in de vorm van 7 rijen cirkels verticaal en 4 cirkels horizontaal vormen 1 geheel met een totale afmeting hoog 142 cm x breedte 81 cm

naar de website

Spiegel Vida

(06) Spiegel "Vida" heeft 2 randen van roestvrij staal 1 wat dunnere van 0,5 centimeter en een bredere van 5 centimeter. Hierdoor krijgt de spiegel het strakke uiterlijk en past perfect bij de kapstok uit dezelfde serie.

naar de website

Spiegel Sparrenhout

(18) Wandspiegel van Mica Decorations met een omlijsting van grof Sparrenhout. Speciaal detail zijn de grote zichtbare nieten waarmee de latjes aan elkaar zijn bevestigd Afmeting van de spiegel is 60 x 46 cm

naar de website

Moderne ronde spiegel

(1511)Deze perfect afgewerkte ronde LaForma spiegel is voorzien van maar liefst drie decoratie randen die zelf ook gemaakt zijn van spiegelglas.De doorsnee van deze ronde moderne spiegel is ongeveer negentig centimeter.

naar de website

Spiegel Speachless

(06) Wandspiegel "Speachless" is gemaakt van metaal in de kleur zwart met een antieke finish. Een klein omrand tableau zorgt ervoor dat u wat kleine spulletjes kunt uitstallen. De spiegel heeft aan de boven zijde een boogvorm. Komt uit de collectie van het merk BePureHome

naar de website

Sunbeam 90 CM

(1511)Met deze grote ronde wandspiegel haalt U het zonnetje in huis.Het is eigenlijk maar een kleine ronde spiegel met een hele grote brede metalen rand in de vorm van een stralende zon.

naar de website

Spiegel bamboe

(18) Wandspiegel uit de collectie van het woonmerk &K Amsterdam. Een omlijsting van bamboe een een mooie vorm geven deze spiegel zijn natuurlijke uitstraling. Geschikt voor ieder vertrek in uw interieur. Totale diameter 43 cm

naar de website

Moderne Spiegel

(1511)Dit is een moderne brede muurspiegel van het Spaanse woonmerk LaForma. De spiegel bestaat uit een aantal kleinere ronde spiegels die aan elkaar vast zijn gemaakt.

naar de website

Spiegel Neves

(06) Wandespiegel "Neves" van het Spaanse merk LaForma heeft een omlijsting van grof hout met een soort white-wash afwerking. de hoogte is maar liefst 152.5 cm met een breedte van 52.5 cm. Pst door zijn grove maar toch elegante stijl in vele interieurs.

naar de website

spiegel smeedijzer

(66)Een eenvoudige niet al te grote muurspiegel met een smeedijzer frame.Is dit niet de spiegel die U zoekt kijk dan eens in de webwinkel van OTTO waar U honderden spiegels en andere woonaccessoires kunt vinden.

naar de website

Involuto Wandspiegel

(1511)Hier ziet U een prachtige design-spiegel met een behoorlijk 3D uiterlijk.Het is een modern uitziende spiegel van het Duitse woonmerk Kare-Design.Feitelijk is dit meer een wanddecoratie dan een spiegel.

naar de website

Spiegel met kaarsen

(66)Een prachtige spiegel met een brede bruine rand.De rand van deze anderhalve brede muurspiegel is gemaakt van gevlochten waterhyacint.Aan beide zijden van de spiegel is een metalen standaard om een kaars op te zetten.

naar de website

Spiegel Sarbonne

(06) Dit is de wandspiegel "Sarbonne" met een houten omlijsting, waarvan de bovenzijde nog een houtsnijwerk bevat. De kleur van deze spiegel is wit met een antieke finish.

naar de website

Decoratieve spiegel

(1511)Hier ziet U een wandspiegel van LaForma met een vierkante houten bont gekleurde lijst en frame.

naar de website

Module Spiegel

(1511)Een grote Kare Design wandspiegel met een dikke 3D rand welke zelf ook gemaakt is van glas.Deze spiegel is 116 X 107 centimeter groot en 14 centimeter dik.

naar de website

Waterdrops

(1511)Deze aparte Kare Design muurspiegel heeft een diameter van een meter.De spiegel heeft het uiterlijk van ontelbare waterdruppels aan elkaar.

naar de website

Cube Spiegel

(1511)Deze rechthoek wandspiegel is maar liefst 132 centimeter hoog.Het is een Kare-Design spiegel welke bestaat uit heel veel kleine spiegels die allen aan elkaar vast zijn gemaakt waarna dit mooie grote exemplaar is ontstaan.

naar de website

Erye Spiegel

(1511)Deze vierkante muurspiegel is van het Spaanse merk LaForma. Het is een moderne stijlvolle spiegel met een sierrand welke eveneens van spiegelglas is.

naar de website

Spiegel touw

(18) deze spiegel is afkomstig uit de collectie van New Routz en heeft een omlijsting van dik touw. Hierdoor ontstaat een wel hele stoere look. Een spiegel die in vele woonstijlen een plaatsje kan vinden.

naar de website

Heine Home Spiegel

(66)Deze grote wandspiegel bestaat uit heel veel kleine ronde spiegels in verschillende afmetingen.De spiegels zijn afgewisseld met ronde houten elementen.Feitelijk is dit een spiegel en wanddecoratie tegelijk.

naar de website

Collage Frame

(1511)Dit lijkt misschien een spiegel in een metalen frame echter het frame is van hout.In het frame zijn een aantal ronde, ovalen en rechthoek spiegels geplaatst waardoor er een spiegel-collage is ontstaan.Een wandspiegel als deze kan eigenlijk alleen maar van het bijzondere Duitse woonmerk Kare-Design zijn.

naar de website

Clayre & Eef spiegel

(18) Deze spiegel van het merk Clayre & Eef past perfect in een landelijk interieur. Met zijn sierlijke omlijsting en vintage uitstraling een ware aanwinst voor uw interieur. De spiegel kan opgehangen worden maar ook op een tafel geplaatst worden.

naar de website

Geometrix

(11)Deze bijzonder mooie Kare-Design geometrix wandspiegel bestaat uit tien kleine ronde spiegel die door middel van metalen stroken met elkaar zijn verbonden.Het resultaat is een apart model wandspiegel voor een modern interieur.

naar de website

Circles

(1511)Een bijzonder mooie stijlvolle wandspiegel met houten frame.Deze spiegel in onderdeel van de meubelserie Metamorphosis van het Duitse woonmerk Kare-Design. Combineer deze luxe uitziende wandspiegel dus met de bijpassende meubels in uw interieur.

naar de website

Spiegel Indra

(66)Een mooie wandspiegel met een gladde massief houten rand.Aan de onderkant heeft de rand een beetje het idee van een plateau zodat U er wat kleine spulletjes op kan plaatsen.

naar de website

Finca 100 X 80 CM

(1511)Hier ziet U een mooi grote stijlvolle wandspiegel van 100 X 80 centimeter met een luxe uitziende mangohouten rand.

naar de website

spiegel oranje blaadjes

(66)Een rechthoek spiegel in een metalen frame.Om de spiegel zijn een aantal sierlijke ornamenten aangebracht ter extra decoratie.

naar de website

Spiegel Viana

(1511)U raakt niet uitgekeken op de prachtig gemaakte grote ronde sierrand van deze perfect afgewerkte ronde LaForma spiegel.De grote bijzondere sierrand is gemaakt van ijzer vlechtwerk en alleen daarom al heel apart.Is dit toch niet de spiegel die U zoekt kijk dan eens in de webwinkel van Robin-Design waar U keuze heeft uit honderden mooie spiegels van bekende woonmerken.

naar de website

PTMD wandspiegel

(18) Spiegel van het merk PTMD met een stoere omlijsting van metaal in een mooie messing kleur. De vorm van de omlijsting zorgt voor een stoer uiterlijk wat prima zal staan in vele interieurs.

naar de website

Spiegel Rivoli

(06) Dit is de lifestyle spiegel "Rivoli" een klassiek model met een rand van mooi en stijlvol houtsnijwerk. Afmeting 75 x 58 cm.

naar de website

Wandspiegel Rattan

(18) Prachtige stijlvolle spiegel met een omlijsting van rattan in de kleur zwart. De spiegel is met de hand gemaakt dus ieder exemplaar wijkt iets af. Het merk is Nordal en de wandspiegel heeft een afmeting van diameter 54 cm

naar de website

Rond en Vierkant

(1511)Deze spiegel is rond en is voorzien van een vierkante lijst.Het is echt een leuk en bijzonder exemplaar met een modern uiterlijk.

naar de website

Spiegel Ellipse

(06) Prachtige wandspiegel van het merk LaForma met een diameter van 80 cm. De omlijsting is gemaakt van gerecyclede blokjes hout. Door deze rand ontstaat een natuurlijk uitstraling die bij vele interieurs past.

naar de website

Prisma Spiegel

(1511)Deze gigantische wandspiegel is misschien wel de meest apartste spiegel welke wij ooit hebben gezien.Het is een spiegel met een sterk 3D uiterlijk en een afmeting van 140 X 105 centimeter.Uiteraard past deze spiegel ook heel goed in bijvoorbeeld de ontvangsthal van een groot bedrijf.

naar de website

Spiegel rattan

(18) Ovaal model spiegel met een omlijsting van rotan rattan in een mooie naturelkleur. Ook verkrijgbaar in andere modellen

naar de website

Round Wall

(1511)Dit is een perfect ronde wandspiegel van het Nederlandse merk Zuiver Design.De spiegel heeft een rechtopstaande rand van hout.

naar de website

Yalana Wandspiegel

(1511)Het bijzondere aan deze spiegel is natuurlijk de sierrand.Deze rand is gemaakt van ontelbare kleine vierkante blokjes gerecycled teakhout.Hierdoor heeft de rand een sterk 3D uiterlijk.Dit prachtige exemplaar is 120 X 80 centimeter groot en is zeven centimeter dik.

naar de website

Arym Spiegel

(1511)Dit is een grote rechthoekige muurspiegel met de afmeting van 120 X 86 centimeter.De spiegel is voorzien van een geblokte 3D sierrand die zelf ook uit spiegelglas bestaat.Deze bijzondere spiegel is van het merk Kave-Home.

naar de website

Spiegel Sean

(06) Wandspiegel "Sean" heeft een houten omlijsting bekleed met huid van geitenleer. De afmeting is 120 x 80 cm. Elk exemplaar is unie.

naar de website

Glamour 170 CM

(11)Wandspiegel Glamour is een mooie ovalen Kare-Design wandspiegel met een opvallende dikke kleurrijke sierlijst.De prachtige lijst is gemaakt van polyresin en glas mozaiek. De hoogte is maar liefst 170 centimeter.

naar de website

Vintage spiegel Window

(18) Deze wandspiegel van het merk Dutchbone ziet er uit als een raamwerk met versleten spiegeltjes en een frame van metaal met een matte zwarte poedercoating. De afmeting van deze spiegel is hoog 178 cm. Prachtige stoere look.

naar de website

Home & Living

(66)Een hele aparte wandspiegel bestaande uit negen kleine spiegels in een dikke behuizing.De negen spiegels zijn aan elkaar bevestigd zodat er een grote 3D wandspiegel is ontstaan.

naar de website

PTMD spiegel

(18) Deze PTMD spiegel heeft een houten omlijsting met een verweerde look daardoor ontstaat een natuurlijke en robuuste uitstraling Afmeting 75 x 75 cm

naar de website

Rond LaForma

(1511)Een ronde muurspiegel bestaande uit een groot aantal kleinere ronde spiegels.Erg leuk en apart.Deze spiegel heeft een diameter van ongeveer een meter.

naar de website

Spiegel Hexagon L

(06) Prachtige en zeer stijlvolle wandspiegel "Hexagon L" een wirwar van zeshoeken ( hexagon) in grote en kleine afmetingen. Gemaakt van metaal met een totale breedte van 82 cm en een hoogte van 130 cm

naar de website

Hart

(66)Een bijzonder apart model muurspiegel gemaakt een ontelbare kleine vierkante stukjes spiegel.Het is een spiegel in de vorm van een hart met een 3D uiterlijk.

naar de website

Crystals Spiegel

(1511)Het meest opvallende van deze prachtige rechthoekige wandspiegel is natuurlijk de mooi brede rand.

naar de website

Nordal spiegel

(18) wandspiegel van het woonmerk Nordal een strak model met als subtiel detail 4 metalen blokjes in een bronzen kleur. De afmeting van deze spiegel 60 x 40 cm

naar de website

Spiegel in frame

(06) By-Boo ronde wandspiegel in een metalen frame. Het frame is van metaal gemaakt in een zwarte kleur

naar de website

Firestorm 115 CM

(1511)Deze grote ronde spiegel past behalve in een modern interieur ook heel goed in bijvoorbeeld een ontvangsthal van een bedrijf maar ook in een horecazaak.

naar de website

Sunlight 120 CM

(11)Wandspiegel Sunlight is een grote ronde Kare-Design wandspiegel met een uitbundige houten sierlijst.De doorsnede van deze prachtige opvallende spiegel is 120 centimeter.

naar de website

Spiegel Henderson

(06) Passpiegel "Henderson" heeft een afmeting van 100 x 40 cm en heeft een roestvrij stalen omlijsting met een industriele afwerking. Lekkers toer dus, maar zeer elegant.

naar de website

Met Baroque Lijst

(1511)Een mooie statige muurspiegel met een zilverkleurige baroque lijst.Uiteraard dient deze spiegel gebruikt te worden in een goed bijpassend interieur.

naar de website

Spiegel Clifton

(06) Dit is de spiegel "Clifton" bestaande uit een set van 3 in verschillende afmetingen. De omlijsting is gemaakt van metaal in een mooie koperen finish.

naar de website

Coccio Spiegel

(1511)Hier ziet U een spectaculair mooie wandspiegel met een afmeting van 140 X 100 centimeter.De grote spiegel bestaat uit een groot aantal stroken spiegelglas die met elkaar zijn verbonden.De spiegel heeft hierdoor een opengewerkt karakter.Uiteraard past deze spiegel het beste in een modern interieur.

naar de website

Wandspiegel Ebba

(06) Spiegel "Ebba" met een houten omlijsting in de kleur zwart Afmeting 76 x 50 cm

naar de website

Set van drie Spiegels

(1511)Een leuk set van drie ronde spiegels met een rechtopstaande rand.Door de rand hebben de spiegels nu een 3D effect.

naar de website

Zeskant Muurspiegel

(1511)Een bijzonder mooi afgewerkte zeskantige muurspiegel van het woonmerk Lavis. Het is een niet al te groot exemplaar die makkelijk overal in het huis te gebruiken is.

naar de website

Circoli Cinque

(1511)Deze prachtige wandspiegel bestaat uit vijf aan elkaar bevestigde ronde spiegels met elk een apart bewerkte sierrand.De vijf spiegels zijn verschillend van diameter.

naar de website

Spiegel Cartire

(18) Wandspiegel "Cartire" van het merk Household Hardware. Met een wel heel speciaal detail de omlijsting is versierd met gerecyclede autobanden. Het profiel is duidelijk zichtbaar. Een spiegel met een wel hele stoere uitstraling.

naar de website

Bloem

(1511)Deze muurspiegel bestaat uit een groot aantal kleine perfect geslepen spiegeltjes welke aan elkaar zijn vastgemaakt in de vorm van een bloem.De afmeting van deze prachtige spiegel is 80 X 80 centimeter.

naar de website

Hal Spiegel

(66)Een prachtige perfect afgewerkte muurspiegel in een strak design.De boven en onderkant is voorzien van een grenenhouten sierlijst.

naar de website

Ronde spiegel met lijst

(1511)Een opvallende grote ronde spiegel met een nog opvallender grote ronde metalen lijst.De sierrand is gemaakt van een ijzeren vlechtwerk en daardoor heel mooi en opvallend.

naar de website

Wandspiegel Stuco

(06) Dit is de wandspiegel "Stuco" met een omlijsting die afgewerkt is met Beton Cire een soort cementen stuclaag, waardoor de prachtige en stoere beton-look ontstaat. U kunt de spiegel zowel horizontaal als verticaal ophangen.

naar de website

Wandspiegel Teakhout

(18) deze spiegel van het merk HKliving is met de hand gemaakt van teakhout. De bovenzijde van de lijst heeft gedetailleerd houtsnijwerk. Een spiegel die zeker thuishoort in een klassieke of landelijke woonstijl.

naar de website

Home Affair

(66)Een mooie grote wandspiegel met een massief houten frame.De bovenkant van het frame heeft een sierlijke bewerking.

naar de website

Spiegel Kindra

(06) dit is de spiegel "Kindra" met maar liefst een hoogte van 220 cm. en breedte van 80 cm. Het frame is gemaakt van metaal met zwarte poedercoating.

naar de website

Waikiki Spiegel

(1511)Deze wandspiegel heeft een hoogte van twee meter.Hij is dus uitermare geschikt om bijvoorbeeld gebruikt te worden in een winkel of restaurant.De spiegel zit in een vurenhouten frame met een mooi bewerkte lijst.

naar de website

Soleil Spiegel

(11)Deze grote Kare-Design wandspiegel komt uit de meubelserie Soleil. Het is dan ook het mooiste wanneer U deze wandspiegel combineert met meubels uit dezelfde serie.U kan deze spiegels en de meubels bestellen bij Onlinedesignmeubels.nl

naar de website

Drops Spiegel

(1511)Deze grote muurspiegel bestaat uit honderden kleine spiegeltjes in de vorm van een regendruppel.Deze kleine spiegeltjes zijn aan elkaar vastgemaakt waarna deze prachtige grote rechthoek muurspiegel is ontstaan.

naar de website

Brick Spiegel 110 X 80 CM

(1511)Hier ziet U een prachtige Kare-Design wandspiegel met een RVS frame.De rand om de spiegel is metaal en is voorzien van gekleurde vakjes.

naar de website

Clayre & Eef spiegel

(18) Wandspiegel van het merk Clayre & Eef. De omlijsting van de spiegel is gemaakt van hout met een grijze waas om de spiegel antiek te doen lijken. Aan de onderzijde zit een metalen versiering is de kleur wit en ook dit detail is antiek gemaakt. Een wandspiegel die perfect past in een landelijk interieur.

naar de website

Spiegel Raymonda

(06) Ronde wandspiegel uit de collectie van het merk J-Line met een houten omlijsting van hout met een white-wash finish. De spiegel heft ook nog een klein plankje, waar u eventueel kleine spulletjes op kunt zetten. Diameter van deze spiegel is 50 cm. De diepte is 10 cm

naar de website

Wire Net Spiegel

(1511)Hier ziet U een rechthoekige muurspiegel met een hele brede metalen rand.De rand is eigenlijk een soort vlechtwerk van metaaldraad waardoor de spiegel echt een heel bijzonder uiterlijk heeft gekregen.

naar de website

Spiegel Delilah

(06) Spiegel "Delilah" heeft een afmeting van 150 x 60 cm en is ook nog te bestellen in een kleinere afmeting namelijk 100 x 45 cm. De omlijsting is gemaakt van massief Acacia hout waar de fijne nerf en knoesten zichtbaar zijn.

naar de website

Rond met Hout

(1511)Deze prachtige ronde muurspiegel van het bijzondere Spaanse woonmerk LaForma is voorzien van een dikke houten rand.Deze houten rand is gemaakt van gerecycled teakhout. LaForma gebruikt wel vaker gerecyclede materialen ter vervaardiging van haar woonaccessoires.

naar de website

Spiegel Aoma

(1511)Een mooie en stijlvolle LaForma wandspiegel met een dikke 3D sierrand welke ook gemaakt is van spiegelglas.

naar de website

Wenda Spiegel

(1511)Deze perfect geslepen ronde spiegel is voorzien van een hele brede metalen sierrand.Het is dus eigenlijk een spiegel en metalen wanddecoratie tegelijk.Dit prachtige model is van het Spaanse woonmerk LaForma.

naar de website

Studio Simple spiegel

(18) Een spiegelplateau uit de collectie van het merk Serax uit de serie Studio Simple. Een vrij strak design maar dat kan ook super mooi zijn. glas.

naar de website